Wie zijn wij?

Spaze is een flexibel crowd management platform dat ondernemingen de mogelijkheid biedt om hun klanten real-time een plek te laten reserveren bij hun vestigingen. Ontstaan vanuit de beperkingen die de anderhalvemetersamenleving ons uit het niets oplegde bieden wij ondernemers in verschillende branches de mogelijkheid om hun bezetting te optimaliseren en hun klanten een prettige(re) winkelervaring te geven.

Ons verhaal

Op 13 maart 2020 veranderde er een hoop in ons land. Waar wij normaal het geluk hebben vrij te mogen bewegen werd ons vanuit de overheid een flink aantal beperkingen opgelegd om de verspreiding van COVID-19 zo snel mogelijk af te remmen. Ondernemingen klein en groot zochten naar nieuwe protocollen om de prille regelgeving na te leven en toch staande te blijven in economisch zware tijden.
Het nieuwe normaal trof iedereen; óók onszelf. Als groep van acht gemotiveerde ondernemers gingen we nadenken over oplossingen. Stilzitten was immers niet ons ding. Al gauw resulteerde dit in een oplossing die is toegespitst op de maximaal toelaatbare capaciteit in fysieke ondernemingen. Zij hebben het ten slotte het zwaarst te verduren.
Overal waar je keek stonden rijen en moesten mensen wachten tot er iemand naar buiten ging om zelf naar binnen te mogen. Één in, één uit – dat was het nieuwe protocol. Terwijl de wereld op zijn kop stond waren wij druk bezig om het traditionele nummertje trekken in een nieuw jasje te stoppen. Het moest een platform worden aan twee kanten helpt: enerzijds de consument met het vervangen van de ellendige rijen voor een virtuele; anderzijds de onderneming met het optimaliseren van zijn winkelcapaciteit. En dat alles het liefst met genoeg ruimte voor spontaniteit. Bewegingsvrijheid is immers hetgeen dat het meest wordt gemist in tijden waarin we weinig mogen.
Enter Spaze. Flexibel, spontaan en conform actuele regels en richtlijnen. Het concept groeide uit naar een volwaardig ontwerp en het ontwerp werd omgezet naar een werkbaar platform. Waardering kwam vanuit meerdere hoeken, met een top tien-notering in en speciaal opgezette competitie door het Amsterdam Economic Board als kers op de versgebakken taart.
Inmiddels is de app beschikbaar voor Android en iOS en kunnen ondernemers en consumenten de oplossing vrijblijvend uitproberen. Met hun vertrouwen hopen wij de komende tijd door te ontwikkelen en Spaze naar een nieuw, volgend niveau te tillen.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of iets anders te melden aan ons? 

Laat het ons weten via onderstaand formulier.